I dont wanna study, I just wanna party

SHIT VILKEN DAG!

Jag och bästis var ute igår. Vi tog några glas vin på balkongen, sen gick vi ut o tog en öl, vi träffade några killar, gick vidare, tog en drink och ja ni vet...

Vet inte vad klockan var när vi kom hem men när vi fått iväg gästen som hängt på hit, så däckade bästis i soffan och jag i sängen.

Jag vaknade 07.30 - trettio minuter EFTER att mitt arbetspass börjat. Så oansvarigt, jag vet. Flög upp, cyklade i raketfart till jobbet, hoppa in på Willys påvägen o vrålade "tuggummin och halstabletter, var finns det?!"

07.50 var jag på jobbet. Supertrevliga kollegor och allt var lungt. Jag hade inget stort ansvar idag, som tur var, men kände mig fortfarande onykter när jag kom! Aldrig mer "gå ut o ta EN öl" dagen innan jobb.

Bästis fick också väldigt bråttom för hon skulle med flyget. Men hon hann o flyger i skrivande stund söderut.

Nu har jag rast, har käkat lax och ska försöka vila upp mig lite.

To be contiuned...


Måndagens matschema

Skötte maten exemplariskt igår, utan småätande och helt efter hur jag planerat dagens matschema. Nöjd!

Såhär såg det ut.

Frukost:
Keso med blåbär, hallon och müsli
2 finn crisp (40 kcal) med ost, gurka och paprika

Lunch:
Fetaost&salamisallad med lite grekis dressing

Mellis:
2 finn crisp (40 kcal) med gurka

Middag:
Vegetarisk lasagne
(keso, tomatsås, lök, aburgine, zuchini, fullkornslasagneplattor och ost)

Idag kommer matschemat bli i stort sätt likadant, med en mindre sallad till lunch och en liten bit av lasagnen till den.

Planerar lasagnen med en enkel grönsallad även till middag. Oj, vad mycket lasagne det blir!

Men smidigt när jag inte hinner/orkar laga mat.


Utbildning

Satte uppe sent igår för att skriva klart en skoluppgift. Hoppas den blir godkänd, för då är jag godkänd på den delkursen. Håll tummarna!

Har inte hört något om nya jobbet jag har sökt, och idag ska jag på utbildning genom jobbet heeela dagen. Tror jag gått kursen förr och då blir det inte så kul, även om det är bra med repetion. Hoppas det är en ny kurs, då blir det nog jätteintressant!


Frukost

Minikeso med blåbär, hallon, hasselnötter, gojibär, kokosflingor och mandelflarn, samt två finn crisp med västernottenost, gurka och paprika!


Besvikelse - älskade pappa

Hej mina kära. Mitt samvete tynger mig inatt. Sen tre-fyra månader tillbaka upplever jag att jag har fått sämre kontakt/relation med min pappa. Mannen i mitt liv, min hjälte, min klippa, stöttepelaren.

Förut hördes vi av dagligen. Och jag frågade honom om allt, berättade allt. Nu glömmer jag liksom bort att höra av mig. Jag vet att jag är en av hans närmaste vänner också. Jag känner mig så skuldfylld, så tyngd av ånger över situationen som uppstått.

Jag blev väldigt besviken på honom i februari, egentligen var det kanske obefogat men situationen väckte sådan besvikelse. Sen dess har det varit såhär.

Jag är så ledsen. Kan det någonsin bli helt igen?


Hörde jag party?

Ikväll blir det den fjärde festen den här veckan för mig och bästis. Imorgon börjar jag med min mer hälsosamma livsstil gällande maten, hur det blir med festandet nästa vecka vet jag inte. Men jag har ganska fullt upp m psykolog, jobb och sen reser jag bort.

Ja. Så är det.


Vaniljkesella

Var just inne och kikade på vaniljkessellans näringsinnehåll. 7.5 g fett, 16 g kolhydrater. För mycket kolisar enligt mig.

Funderar på keso i stället. Ska jämföra light och standard, kanske att man kan ha i lite vanilj för att få en smaksatt keso!


Kjejsarens nya kost

Som jag skrev tidigare i bloggen så måste jag ta tag i min hälsa nu. Jag behöver gå ned i vikt och jag tänker försöka göra det på ett hälsosamt sätt.

Jag har läst runt lite och hittat en frukost som verkar god och nyttig: vaniljkesella! Till den tänker jag ex: hallon, blåbär, nötter, frukt.

Jag kommer aktivt utesluta: bröd, pasta, potatis och ris ur kosten.

Sötningsmedel och lightdrycker tänker jag tillåta mig. Kanske ETT glas juice någon morgon.

Successivt ska jag försöka komma igång med träningen igen, jag vet ju hur BRA jag faktiskt mår av att träna!


Partyprinsessan

Förstår ni hur mycket jag har festat på senaste, hur mycket skräpmat jag ätit? Jag är pluffsig. Fet och pluffsig. På lördag är det en viktig middag + fest som jag ska gå på, sen ska jag fasen rycka upp mig!

Inte coolt. Ciao


En liten fotnot

Jag har via min ssk på psykiatrin bett om att få voxra sedan typ i Mars. Något han sagt att läkaren sagt nej till. Tog upp det med läkaren idag och det hade han aldrig hört talas om!

Jag fick veta också att den gamla forskningen som sa att man ska vänta upp till 4 veckor för att se resultat av ssri-medel är just gammal, har man inget resultat efter ca 2 veckor så lär man inte få det heller. Intressant!


Lyckat läkarbesök

Fick Zyban utskrivet, motsvarighet till Voxra fast billigare. Ska kombinera dem med mina fluoxetin. Min läkare, överläkare på psykiatrin, blev imponerad över min kunskap kring de olika läkemedelna och hur de påverkar signalsubstanserna i hjärnan. 416 kr flr tabletterna, fy! Har tänkt 1 zyban på morgonen och 2 fluoxetin på kvällen.

Sjukskrivningen blev förlängd till september, fortfarande på deltid. Jag som tänkt jobba heltid f.rom. juli, min läkare tyckte dock inte det. Är rädd för vad chefen på jobbet ska säga!


Voxra

Ska till min läkare på psykiatrin om några timmar. Läser på om Voxra, besöket gäller min sjukskrivning men ska försöka ta upp min medicinering också.

Jag äter 40 mg fluoxetin nu. Ångesten har minskat en aning, men depressionen är kvar och all denna trötthet, min brist på motivation, koncentration och mitt värdelösa minne tar död på mig. Jag är så förvirrad!

Allt det här ska Voxra hjälpa till med, eftersom det höjer dopaminet och nordadrenalinet, som Fluoxetin och andra SSRI dämpar. Värt ett försök, eller hur?


You're nothing but a lie

Är jag hemma från jobbet med magont och dålig mage kan jag väl lika gärna leva upp till min lögn. Dulco intaget, efter en stor och onyttig måltid.


Dagens att jobba eller att inte jobba

Ligger vaken och inväntar tio timmars arbetspass. Med två tjejer jag verkligen avskyr. Har varit vaken sen kl 1 inatt.

Jag vill sjukanmäla mig men mitt dåliga samvete sätter stopp. Det blir ju extra jobb för dem att sätta in vikarie, och 7-21 på en söndag?

När Laila Freivalds fick beskedet om tsunamin i Thailand så sa hon ifrån för att hon var på en teaterföreställning som hon ville se. Hur dåligt samvete tror ni hon hade av att hon prioriterade bort jobbet?

Just det. Jag är en idiot!


Lär mig något nytt

Jag är så trött på alla som vet allt, kan allt och ska berätta allt för mig, utan att jag frågar!

Eller nej inte på alla. Men speciellt på en tjej på jobbet. Hon vet allt om allting. Hon vet allt om träning, kost, vikt, lchf, blablabla och ska berätta för mig. Jag blir irriterad för jag vet ju allt det där men hon får mig att känna mig smått (eller ok, JÄVLIGT) efterbliven och ovetandes.

Hon ska gå ner 6 kg (till 60 kg) är aslång och smal. Minns inte hur lång hon är just nu men det lär jag ju få höra fyrtioelva ggr till innan den här sommaren är slut!

Fan vad hungrig jag är förresten. Suck.


Jobb och sjukskrivning

Har varit vaken sedan kl 5, och kl 7 börjar jag jobba. Kör fram till 14.30, sedan tänkte jag åka hem och läsa och vila lite, för ikväll är jag hembjuden till en vännina på middag och fredagsmys.

Blir en lugn helg i alla fall, var ute i förrgår och det blev lite mer än jag tänkt. Drinkar hit och dit, en stor stark och efterfesten slutade med bubbelbad och vin.

Kom hem vid 6 igår morse, somnade direkt och sedan väntade en jobbkväll. Trött, men det gick bra!

Ska till min läkare på psykiatrin på måndag. Höra hur det blir med den fortsatta sjukskrivningen. Är sjukskriven 50% nu, men från mitten av juni tänkte jag försöka jobba 80% i alla fall. Har som ni säkert vet sökt ett nytt jobb och hoppas verkligen att jag får det så jag slipper våningen där jag ska jobba i sommar.

Nu ska jag ta en till kopp te och läsa igenom lite nyheter etc innan det är dags för jobb. Frukost äter jag på jobbet kl 9.


Morgonstund...

Chefen ringde och väckte mig efter 4 timmar sömn. Jag svarade inte. Kan inte med att svara precis när jag vaknar, är som helt borta då. PLUS att jag hatar den chefen.

Försökte ringa upp, men det tutade upptaget. Nu kommer jag inte kunna somna om för att jag ligger och funderar på vad det rör sig om. Min första tanker att jag har gjort något fel men vad det skulle vara har jag ingen aning om. Inbillning antagligen.

Jag har sökt ett annat jobb (som jag VERKLIGEN!!! vill ha) så jag är lite rädd för att få skäll pga det också. Fast det måste man väl få göra!

Hungrig är jag också, så jag tar nog ett glas blåbärssoppa strax och försöker ringa upp sen igen.


Halvfasta

Jag tycker att jag är ganska duktig och äter helt ok. Mycket småätande dock, speciellt på kvällen, tyvärr. Suget går inte att bekämpa! Det gör mig galen.

Hur som helst har jag bestämt mig nu för att leva på flytande fram till torsdag/fredag. Lightdryck, te/kaffe, fil, blåbärssoppa... Nån jävla måtta får det vara!

Har lite efedrin här hemma också som jag ev tar hjälp av.

Nu kör jag!


Att vara tacksam för det man har

Glömma och gå vidare, thats how it works.

Thats what Im doin'

Är så glad för bästis, i henne har jag en riktig vän och snart kommer hon och bor hos mig. Hon peppar mig till tusen och vi har alltid kul tillsammans, jag tror det är viktigt att försöka vara mer tacksam för det man har

- för mig är det lätt att haka upp mig på det negativa, så nu ska jag lista lite bra saker:

- bästis!!!
- haft en jättebra jobbvecka
- har vänner som frågar om jag vill ses och som vill ha med mig på saker
- har en familj som älskar och bryr sig om mig, oavsett vad jag ställer till med
- har börjat läsa en jättebra bok!
- jag har försökt få in mer frukt och grönsaker i maten, vilket gått bra
- jag har börjat träffa andra, FRAMSTEG
- jag har sökt ett nytt jobb!!!

Nu har jag varit lite positiv. Försöker rensa ut det negativa eftersom det bara gör mig illa.


Törstig!

Om fem timmar ringer klockan men jag ligger vaken, trots sömntabletter. Har varit ute i affärer och tittat efter de nya fun light safterna men sluuut sluuut. Jag blir tokig. Är less på vatten och cola zero!

En kopp te nu medans jag väntar på John Blund...


Så trött...

Jobbade 12 h igår som sagt, sedan partade jag fram till 6 imorse. Ska strax iväg och jobba igen men jag är sååå himlans trött. På måndag är jag ledig och tänker sova hela dagen!


Porslin

Jag ligger och funderar lite. Jag tror inte att mörkt porslin påverkar mig så att jag äter mindre. Därför funderar jag på att byta ut min middagsservis från svart till vitt. Kan säkert bli aningens tråkigt, men jag är helsåld på vitt och med lite färgdetaljer kan det säkert bli awesome.

Vad tror ni?


Gonatt

Är så trött att jag känner mig nästan lite halvt sovandes. Fyfan vad det har regnat idag och fy så blöt jag har blivit. Imorgon ska jag jobba 12 h. Godnatt bloggiepies!


Smörgåstårta och cider

Ikväll har jag positiva saker att berätta! Det stället jag varit på och jobbat igår och ikväll är awesome. Gulliga gamlingar, trevlig personal och ja, jag trivs verkligen trots att jag varit där så kort tid. Går runt o sjunger för mig själv, ett bra tecken på att jag känner mig avslappnad! Synd att det inte är där jag ska vara i sommar.

Idag bjöds det på cider, smörgåstårta, bakelser och gräddtårta på jobbet. Vi var ca 30 personer som åt. Jag tog av smörgåstårtan och skippade därför både middag och "kvällsfika".

Åt ingen gräddtårta eller bakelse trots att alla typ "ta en bit! Va, ska du inte ha? Ska jag hämta tårta åt dig? Ooh hur bär du dig åt att stå emot" etc = satisfied.

Var och spanade in jobbets gym innan jag gick hem, såg helt ok ut, så tänkte hänga där när jag går på mitt sommarschema. Har ett litet avtal med mig själv!

Unnade mig lite massage på rasten och solade efter jag gått av mitt pass. Awesome med radio på högsta volym - hör ni någon skråla med från ett somarium i en källare så är det med stor sannolikhet jag! ;)



Test - Chicken&Bacon McWrap

Nu har jag testat chicken- &baconwrap från Mcdonalds.  Den var sjukt god. Krispig friterad kyckling, lite rostad lök som gav extra sting för smaklökarna, en liten skiva bacon (snålt, men inte mig emot) som passade bra med kycklingen, chicken/baconsåsen och grönsakerna.  Påtal om grönsaker hade det gärna fått varit mycket med sallad, tomat och gurka, jag älskar det! Lite väl snålt, men alla kanske inte fyller wraps/tortillias med lika mycket innehåll som mig så dom går sönder!

Livsfarligt alltså. Så gott. Och tyvärr en jättehög andel kolhydrater. Jag tror inte på "kalori som kalori" - jag tror på en minskad mängd kolhydrater, nyttiga fetter och föredrar proteinrika lite fetare produkter (ex standard ist för light)  Dock har jag väldigt svårt för standardprodukter, light känns inte lika farligt och ger inte samma ångest - men oj oj vad mycket tillsatser och dolt socker! 

En fördel m fullfeta produkter är att mindre mängd ofta ger samma tillfredställelse, om inte bättre, som du annars behöver vräka i dig massvis med lightprodukter för att uppnå. Standardprodukterna är naturligare, och gör att du håller dig mätt längre. 

Nu tappade jag tråden lite, rekommenderar Chicken&baconwrap, för att den är så god och speciellt värd att prova om ni får tag på den gratis! MEN ur näringssynpunkt kan jag inte rekommendera den, eller någon annan snabbmatskedje-mat alls.  Mer protein, mindre kolisar, nyttiga fetter, frukt i måttlig mängd, grönsaker och standardprodukter - jag lever dock inte alltid som jag lär, tyvärr.

Protein: 29 g
Kolhydrater: 56 g
Fett: 40 g
Fibrer: 3 g
Kcal: 695

Att inte kunna förlåta är också svårt - hur bygger man upp en raserad bro?

I oktober hände något som fick mig att ge upp något som betydde otroligt mycket för mig och för inte länge sedan hände det igen.

Har en klump i magen när jag tänker på det, jag känner skuld, skam, besvikelse och en känsla av svek som är oförlåtligt. Min psykolog säger att jag har svårt för att urskilja känslor, men jag tror han har fel.

Det har hänt så många gånger och jag klarar inte av att bearbeta det riktigt. Klarar inte av att diskutera konflikten, eftersom jag är rädd för att bryta ihop totalt om jag närmar mig det.

Sak efter sak läggs på hög och sträcker sig till i alla fall 9 år tillbaka. Saker som jag sedan förträngt utan att bearbeta men som dyker upp ofta. Och det förgör mig.

Varför går dom som betyder mest bakom ryggen, går det inte att prata med MIG? Vad ger jag för signaler som säger att det är ok att bryta de löften som getts... Och vad händer när man känner att man inte kan förlåta, hur mycket man än vill - är det en fråga för tiden att ta itu med?


Vissa saker känns som när någon läst din dagbok i hemlighet, spionerat på dig i duschen eller när du ligger hemma i sängen och hetsäter. Ni vet sådant där som ni hellre skulle dö än att låta andra se - men så händer det, o hur lär man sig leva med det?

Jag vågar inte lita helt ut på någon, förutom på bästis, A och J. Men dom får inte veta allt. Det får ingen längre.

Bara ni.


Gratis McWrap - vilken väljer du?

För er som har smartphones så har Mcdonalds ett bra erbjudande just nu. Ladda ner deras gratis app, följ sedan en gps-karta för att hitta och plocka upp en av deras nya McWraps. Ta med den till resturangen och du får en McWrap gratis. Du kan utnyttja erbjudandet fyra ggr, en gång för varje sort, dessa är det:

Chicken and bacon-wrap (695 kcal)
Sweet chilichicken-wrap (500 kcal)
Veggie-wrap (490 kcal)
Grilled Chicken-wrap (350 kcal)


Har själv hämtat ut en för att ha till frukost och lunch imorgon. Var lätt att hitta Wrapsen med GPS:en, jag antar att dom ligger i ganska nära anslutning till rssturangerna, och jag har två i närheten så det fanns massvis av virituella wraps att "plocka upp" och ta med till närmaste Donken!

Vill smälla i mig den nu, men jag åt en jättestor middag och är absolut inte hungrig. Självdisciplin tack!


Ångest

Var på Ica för att köpa middag. Frysrätt. Hungrig som en varg, trött och ville ha det bästa alternativet. Efter 20 min när jag bara ville dunka huvudet i frysdisken och skrika rätt ut tog jag kalvfärsbiffar. Och en zucchini. Har haft som mål att äta mer grönsaker och frukt denna vecka.

På väg hem kom tårarna. Inte mest för att jag skämdes över att jag köpt färdigmat men även för all ångest som innefattar mig. Allt med mig som jag hatar och jag blir så trött.

Dessa ständiga negativa tankar, det känns som att dom ska ta livet av mig!


En bra dag?

Trots att jag haft en bra dag på jobbet så grät jag av ångest påväg hem. Hur ska jag orka resten av sommaren?

Jag såg mannen jag haft en affär med. Låtsades inte om honom, låtsades obrydd. Och faktiskt är det sant att det inte gör lika ont längre - men visst känns det, speciellt när jag minns våra stunder.

Nu ska jag äta mellis - hemgjord coleslaw. Ingen aning om vad jag ska äta tilll middag...


När du behöver det som mest

En av personalen sa till kvällspersonalen att det är så synd att JAG som är så duktig och trevlig inte ska jobba hos dem i sommar. Och jag är där för första gången idag. Hur fint är det? Ville stänga in mig på toaletten och gråta lite glädjetårar, men skärpte till mig.

Så fint!


Kex till frukost

De andra på jobbet började arbetsdagen med ballerinakex kl 7. Det gjorde inte jag. Åt min planerade smörgås och ett kokt ägg på fikan vid 9.30. Är sjukt hungrig nu!

Järpar, sås, potatis och kokta grönsaker till lunch, samt fruktsallad till dessert. Jag tar ett par järpar, en potatis, lite sås, massa grönsaker och skippar fruktsalladen. Älskar planering!

Undra hur många ggr på en arbetsdag jag hinner tänka att jag är sämst, dum i huvudet och efterbliven. Jag borde börja räkna!

Hörs senare bloggiepies!


Hungrig

Det värsta med att kräkas är att man blir hungrig igen efteråt. Jag väntar till frukosten vilken ska bestå av följande:

1 skiva wasa sport
Isbergssallad
1.5 skivor ost (Ica gott liv 9%)
Två skivor tomat
1 skivat kokt ägg
Salt&peppar


Först till mål vinner

Lyckades få upp endel, ca en fjärdedel av det jag äti ät skulle jag gissa. Egentligen borde jag vara nöjd, men eftersom jag väl kräktes önskar jag att jag hade fått upp ALLT, tog två pauser och sista gången jag körde kom det ingenting alls knappt, lite i början sen totalt stopp.

Borde försöka vara nöjd med det lilla. Är förvånade att linserna sitter, kändes ungefär som att hela ögonen skulle ploppa ut. Känner mig matt, och säkert kräktes jag upp sömntabletterna!

Vill sova, samtidigt vill jag inte det - vill vill vill inte till jobbet!


Att kräkas eller inte kräkas

Ok sweetiepies. Ligger just nu och funderar på att spy eller inte spy. Tror att det blir tandborsten i halsen som vinner. Ca 35 min sen jag åt klart så hoppet är inte helt ute...


Öl i solen

Har njutit av att inte vara bakis, men snart kommer en kollega hem till mig och dricker öl i solen på balkongen!

Det enda som bekymrar mig är kalorierna i ölen! Så får det inte bli försent, jag ska upp och jobba imorgon bitti.

Njut måndagen och försommaren nu, det ska jag göra!


Genom andras ögon

Har just varit hos min psykolog. Har träffat honom ganska oregelbundet under snart ett års tid. Han är så jävla tjatig. Fattar ingenting. Antagligen jag som är otydlig och förklarar för dåligt, men det är enklare för mig att bli irriterad på honom än att försöka förklara ingånde hur jag känner, för det är så svårt. Workin' on it.

Han är ganska snygg. Mörkhårig, fina ögon, lite skäggstubb, i 30-års åldern... Usch, får dåligt samvete bara av att tänka så! Det är min psykolog och jag får inte inte inte tänka så. Eller det får man kanske, men jag vill inte.

Jag undrar vad han tänker om mig. Egentligen spelar det ingen roll. Fast eftersom det på ett vis påverkar mig så kanske det faktiskt är så att det spelar roll för mig.

Såhär tror jag att de flesta tycker om mig: knäpp, efterbliven, ful, tjock, ful röst, konstigt beteende, för slarvig, för oengagerad, för långsam i saker jag förtar mig, bla bla bla allt sånt tror jag och så ser jag på mig själv genom andras ögon. Men jag skulle aldrig våga fråga hur det verkligen är av rädsla för att upptäcka att det dom ser är ännu värre än jag kunnat föreställa mig.

Just nu, när jag läser igenom inlägget så slår det mig att jag kanske är rädd. Jag kanske är så jävligt rädd för vad han ska tycka o tänka på mig, så rädd att jag vänder det till att jag inte tycker om honom.

Fick precis ett sms från en jobbarkompis där vi bokade in datum för en liten utflykt vi ska på. Hämtade kalendern, kände att jag behövde ställa in, att jag inte vill åka för dom vill säkert inte ha med mig egentligen, och sen ser jag att han har skickat ett till sms där det står "fan vad skoj det ska bli!!!"

Det är nästan så jag börjar gråta. Av lättnad och av förtvivlan för vad jag egentligen utsätter mig för med alla dessa negativa tankar, som jag av nån anledning inte blir kvitt...

En natt på hotellet

Var ute med bästis på krogen igår igen, minst sagt en mer lyckad kväll än fredagen.

Vi hamnade på efterfest på ett hotell här i stan. Träffade en man, som till en början inte var jättesnygg, men såhär i efterhand tycker jag att han var förjävla het!

Det började med att han masserade mig, och jag njöt som fan av det. Jag tror han kände erotiken, för vi drog oss undan från de andra och gick ut o tog en cigg. När vi stod där ute så började vi kyssas och hans hand letade sig in i mina jeans och i mina trosor.

Det var bara upp på rummet, tyvärr hade han en rumskompis som låg och sov. Så in på toaletten, av med kläderna och efter ett snabbt förspel tog han på kondomen. Jag satt på handfatet med benen runtom honom, plötsligt tog han av sig kondomen och efter tre små juck drog han sig ur och sprutade på mig.

Vilken jävla besvikelse! Den mysiga massagen, förspelet, han hade jättestor och jag var kåt som fan. Sen bara, thats it. Tog inte hans nummer. Han var ju ändå bara på besök i stan över helgen men my god vad jag hade velat ha ordentligt sex med honom.

Han var så mjuk och försiktig, så fin, kysstes under sexet och så sjukt jävla manlig med hårigt bröst och... Jävligt mycket äldre än mig! Hur många år vet jag inte, men garanterat 40+ i alla fall. Tre barn och sambo hade han hemma också... Bad for them...

Nej nu får jag gå vidare, så många karlar, så lite tid! Inte slösa den tiden på att älta att jag aldrig mer kommer få ligga med honom, haha. Men drömma går ju...


Ligg med nån annan!!!

Var jag tvungen att ligga med grannen? Suck. Men han var mysig, vet dock inte om han var lika full som jag! Hoppas det. Nu kör vi igen. Skål!


Senaste veckan

Jag har nästan inte hunnit återhämta mig efter valborgsmässoafton. Vi var och tittade på majbrasa, och mannen jag träffade i ett halvår var där med sin familj. Jag förstår inte varför han åker till andra sidan stan på majbrasa när dom har tivoli, brasa och annat kul även där han bor?

Hur som helst hade jag ett mysigt och roligt firande trots att han var där! På krogen vart jag alldeles för drinksugen så jag gjorde av med en jäkla massa pengar på drinkar och öl.

Träffade en c-kändis (kan knappast kallas b-kändis, dit hör väl typ Linda Rosing och dom...) som var delägare av krogen och bjöd på resten av drinkarna, men vad hjälpte det när jag redan bränt en tusenlapp. Inte så smart! Så nu är jag fattig.

Imorgon är det dock dags igen. Först ska vi ut och dricka drinkar, sen föra någonstans och efter det ut på krogen. INGET kreditkort får följa med!

Har gått ned 1.1 kg i alla fall, och nu ska jag göra lunch: grönsaker i ugn med smulad salladsost på 10%!

 

 


Onsdag

Hetsäter glass och ska ta dulcolax. Trevlig onsdagkväll!

 

 


Maj

Det är maj och vädret är underbart. Mitt känslomässiga väder är ett kaos dock. Hela mitt liv är kaos. Ekonomin är skit, men räkningarna är i alla fall betalda.

Har bestämt mig för att söka nytt jobb till hösten. Vet inte om jag ska fortsätta plugga på universitetet, vi får se. Hade velat plugga upp lite betyg på komvux...

Ska in o titta om jag blivit antagen till någon rolig sommarkurs. Hej svejs


RSS 2.0