Design

Min blogg ser så billig och whitetrash ut. Hjälp?

...

Sån jävla ångest. Tänk om jag bara kunde få svälta o dö. Slippa allt. Vissa saker orkar man bara inte.


DMAA på posten

Jag älskar överraskningar och idag kom ett smakprov av DMAA på posten. Tack Cy! Jag ska ta första tabletten imorgon, rapporterar här såklart.


Psykiatrins cirkus

Sen ca två veckor tillbaka är min antidepressiva slut. Var i kontakt med min SSK på psykiatrin och han skulle ta upp det med läkaren "i mån av tid" innan han gick på semester. Hm. Inte hört något. Mår skit, har skadat mig själv, sover hela tiden när jag är ledig, hetsäter etc. Kontaktat dem igen nu.
 
Fick även vänta jättelänge på mitt  läkarintyg trots telefonsamtal och kontakt genom Mina vårdkontakter. Fick även påpeka att sjukintyget inte kommit in till Försäkringskassan som utlovat. Såg just igen att det INTE kommit in, så har kontaktat psykiatrin igen och väntar på att FK ska ringa upp mig.
 
Vad bra det går!

-1 kg

Jag är nöjd. Minus ett på en vecka, godkänt. Ett kg i veckan är mer än inget. Läser just om folk som slänger vågen och är nöjd och trivs med det valet. Fan vad häftigt. Jag hade aldrig slängt min våg, hade blivit fullständigt galen. Försöker föreställa mig hur det skulle kännas att inte veta vad man väger eller kunna ta reda på det när helst man vill. Skitsvårt. Kan inte sätta mig in i den "underbara känslan" som dessa personer beskriver.


Missat pass...

Tränade en halvtimme (Jillian) innan jobbet imorse, skulle på spinning ikväll men missade det. Måndag imorgon vilket betyder VÄGNING, känns spännande men jag har misskött mig idag. En bit pinocchiotårta och en hallongrotta. En på mitt jobb som jag VERKLIGEN INTE gillar sa imorse "Åååh så fint du har gjort. Vad duktig du är!" om min frukostdukninh och "Det märks att du är van här." Jag är inte efterbliven. Bara ibland.


Gotta' love this one

Ur Andreas Eenfeldt - Matrevolutionen


Finn ett fel


Ett år senare

Nu är Snyggingen/Mr Secret tillbaka på jobbet efter semestern. Såg det av en slump idag när jag var och lämnade en sak på jobbet och tittade vilken tid jag börjar imorgon. Kommer bli sjukt påfrestande att vara på jobbet nu när jag vet att han är tillbaka... Jag både vill och vill inte springa på honom. Drömde inatt att han ringde mig och ville ses. Igår var det ett år på dagen sen vi kysste varandra första gången. Ett helt år, 365 dagar. Men mina känslor vill inte glömma, screw them.


Söndagsshopping

Fyra favoriter: keso, makrill, avokado och juice. JUICE! Jag vet. Men så god!


Det går till överdrift ibland

Blev sammanlagt 12 dulco igår och innan dess kräktes jag. Idiotförklarar mig själv lite eftersom att jag VET att jag inte får bättre effekt av att överdosera. Behöver jag ens nämna att jag sprungit på toaletten hela dagen...?


Dulcolax

Fan vad ont jag kommer ha.


Kladdkaka i soporna

Nyss smällt i mig nästan EN HEL kladdkaka. Jag gillar inte ens det, jag bakar aldrig. Och nu har jag gjort det, halvt i sömnen. Kräktes. Mycket. Ögonen är "svullna" och gör ont. Näsan genomtäppt. Det lilla som blev kvar av kladdkakan ligger i sopptunnan med diskmedel på. Aldrig mer. Aldrig mer!


Tisdagsspin!

Kört spinning igår och idag. Såg en så sjukt snygg tjej, verkligen perfekt! Bra inspiration på passet när orken tryter. Känner mig ganska depp idag men så har jag tappat bort min medicin också. Var hos min SSK på psykiatrin idag, usch, blev bara ännu mer deppig än innan. Snart ska jag käka lowcarb-pizza. Känner mig inte speciellt nyttig...


Måndag

Ligger vaken pga magont (dulco) och funderar över måndagen... Har lite planerat, ska ex på spinning idag samt göra low carb pizza. Jag kör min egna 30 dagars utmaning just nu vilket går sådär. I helgen har jag tex inte tränat en timme om dagen, och vissa ggr under utmaningen har jag ätit skitdåligt, kräkts, hoppat över mat etc så som jag inte skulle 24 juli är jag "klar" MEN mitt mål är att fortsätta äta sådant jag anser nyttigt, lite men ofta, samt att träääna träna, både kondition (tråkigt) och styrka (kul!).


Tjockhelg

Jag är sjukt trött. Låg uppe sent och tittade på en film och nu väntar jobb i 12 timmar. Har haft en dålig helg matmässigt, ska bli så *inte* spännande att väga mig imorgon!


JIHUUU!

Nu funkar min app igen, äntligen!!!


Dialektisk beteendeterapi

Har alltså varit på informationssamtal om DBT idag på DBT-enheten. Motstridiga känslor som "fan vad bra!" och "det här kommer jag aldrig klara!" fick med en bunt papper hem som ska läsas innan nästa möte om en vecka. Efter det mötet är det ca 2 års kötid till att påbörja behandlingen.

De första tio veckorna handlar om orientering i problemens grad och art, min vilja till förändring, skattningsskalning, målsättning med mitt liv, hinder för terapi, o mina styrkor o resurser.

Sedan, om jag passar för behandling bla bla så får jag skriva ett kontrakt för minst 6 mån framåt. Obligatorisk närvaro MINST två ggr i veckan - 1 timme individuell terapi och en halvdag färdighetsträning i grupp. Under behandlingen går man igenom fyra olika faser med massvis av olika mål som ska nås.

70% blir friskförklarade ifrån sin borderlinediagnos. Behandlingen beräknas ta tre år. Jag vill verkligen gå, samtidigt som den skrämmer mig!

Det är 7 behandlare i teamet och alla kommer vara involverade i min terapi, jag kommer även kunna ringa varje dag o kväll i krissituationer till nån av dem.

Den induviduella terapin blir filmad för att dom ska kunna handleda varandra i teamet och ge patienten bästa behandling o verktyg för förändring... Läskigt, men jag förstår idén och är positiv till den.

Min familj vill bli anmäld till anhörigutbildningen som är på 15 veckor. Är tveksam till om de kommer orka och om pappa verkligen vill, han hatar sånt där o tror som inte på terapi. Men jag anmäler dem väl. Vill fråga bästis men nä, vågar inte hon har fullt upp ändå.
 
Nu ska jag läsa igenom de papper jag fick med mig hem...

Mr X

Imorgon kommer brevet fram. Han brukar dra och träna tidigt på morgonen så det är bara att hoppas att han är hemma när posten kommer. Om Skatan ser brevet och öppnar det, då är det kört.

I februari när vi pratade i telefon så sa han att det kanske kunde bli vi nån gång i framtiden. Jag antar att ett hopp levde inom honom, eller så ville han bara bli bekräftad. Jag sa nej, jag sa att jag är trött på allt strul.

Jag vill verkligen ha honom igen. Hans närhet, hans doft, hans leende, alla känslor han får mig att känna.

Om jag får chansen, om vi börjar ses igen så ska jag säga allt det jag ångrar att jag inte sagt förut. Jag ska säga det så han förstår att han gör mig alldeles galen i honom, att jag tycker om allt hos honom. Varenda detalj ska jag nämna.


I krig och kärlek

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag postade ett brev till Mr X. Det kanske var dumt och förhastat, men jag vill verkligen ha kontakt med honom. Jag saknar honom så. Jag önskar att han kunde finnas i mitt liv, om så bara som en vän.

Så länge inte Skatan öppnar hans post så är det lugnt, om hon öppnar den lär det bli dålig stämning mellan dem och han lär inte höra av sig även om han skulle vilja.

Jag hoppas han vill, och jag hoppas han gör det. Brevet kommer fram imorgon. Hör jag inget så har jag i alla fall försökt, gett det en sista chans.


RSS 2.0